Az egyesület cikkei
A 40. Aggtelek Kupa eredményei
Férfi A: Gedeon Péter – 20047 pont Burucs Bálint – 19131 pont Bajusz Balázs – 15787 pont Martincsák István – 13120 pont Fekete Dávid – 9495 pont Szuhai Viktor – 8449 pont Vig Zoltán – 7581 pont Tóbiás Pál – 7385 pont Pákozdi Károly – 6321 pont Szabó Zoltán – 3480 pont Férfi B: Greszler Norbert – 7455 pont Barnóczki Tibor – 4963 pont Bodogán Ferenc – 4853 pont Kalasai László – 4601 pont Nagy... részletek itt!
A cikket írta: Kira, 2013.08.31

40. Aggtelek Kupa élménybeszámolója Amy tollából
Péntek reggel 9:00-kor már tűkön ülve vártam az Andrist, hogy induljunk AGGTELEKRE!!!! 10:00-kor sikerült is elhagynunk Veszprémet. Első uticélunk a lillafüredi vízesés volt. Hát egy ötletnek elment. Megvalósítani sajnos nem tudtuk az építkezés miatt :( Helyette az ország legkanyargósabb útján közelítettük meg imádott versenyem helyszínét. Amikor már úgy érzi az ember, hogy soha nem fog oda érni, és Aggtelek... részletek itt!
A cikket írta: Kira, 2013.08.27

Mászható sziklák.
MHSSz tagsági kártyával jelenleg az alábbi sziklák mászhatóak: Észak-Dunántúl: 2013.12.31-ig mászható: Kétágú-hegy, Kesztölc Nagy-Strázsa-hegy, Esztergom Kő-hegy, Mogyorósbánya Öreg-kő, Bajót Bersek-hegy, Rewiczky-kőfejtő, Lábatlan Hajdúugrató, Nyergesújfalu Kis-Gerecsei kőfejtő, Süttő Bányahegy 6. sz. bányaudvar, Tardos Turul-sziklák, Tatabánya 2017.12.31-ig mászható: Zsigmond-kő, Várgesztes Közép-Dunántúl: 2013.12.31-ig mászható: Sziklamászó Meredély, 2017.12.31-ig mászható: Csókakő Cuha-völgy, Vinye Kő-árok, Csesznek Ördög-árok, Bakonyoszlop Vár-völgy, Várpalota Betekincs-völgy, Veszprém Koloska-sziklák, Balatonfüred Kő-völgy, Dörgicse Balatonederics Somló-hegyi Sziklakonyha, Somlóvásárhely ,02.15.-06.30-ig tilos Óbaglyas-hegy, Sümeg Padragi-sziklák, Padragkút Pápalátókő, Fenyőfő Közép-Duna-völgy: 2013.12.31-ig mászható: Oszoly-tető, Csobánka Francia-bánya, Budapest Kecske-hegy, Budapest Oroszlán-sziklák, Budapest Tündér-szikla, Budapest 2014.12.31-ig mászható: Róka-hegy, Budapest Észak-Magyarország: 2013.12.31-ig mászható: Kis-Csókakő, Mátrakeresztes Báránykő, Mátrakeresztes, 02.01.-06.30-ig tilos Hollókő, Pálosvörösmart Felsőtárkány Dédes, Nagyvisnyó, 02.01.-06.30-ig tilos Hámor,... részletek itt!
A cikket írta: Kira, 2013.05.29

Factory Nehézségi Magyar Kupa Forduló
A verseny ideje: 2011. október 8-9. Helyszín: Miskolc, Factory Aréna Nevezés: előnevezéssel www.herakles.hu/nevezes vagy a helyszínen Előnevezési határidő: 2011. október 3. Nevezési díj kategóriánként 1500 Ft, eseti rajtengedély 500 Ft, késedelmi díj utólagos nevezés esetén 500 Ft. A nevezés lezárása és a technikai értekezlet kezdete a korcsoport selejtezőjének kezdete előtt fél órával. Az izoláció zárása a korcsoport döntőjének kezdete előtt... részletek itt!
A cikket írta: Kira, 2011.09.22

Látogatási rend a Magas-Tátrában
Hegy- és sziklamászás a nemzeti park egész területén megengedett, a következő helyek kivételével: A Javorinai-Széles-hegy (Siroka, Javorinská Široká) tömbje a Békás-hegyig (Žabí vrch javorový), a Rézsű-völgy (Rovienki-völgy, Rovienky), a Poduplaszki-Mormota-völgy (Svišťová dolina), a Poduplaszki-völgy (Bielovodská dolina) felső része, a Nagy-Molnár egész tömbje a Poduplaszki-Békás-tavak völgyével (Žabia dolina bielovodská) együtt – ezen rész déli határa a következő: Nagy-Békás-csúcs – Rejtett-tó (Cseh-tó) –... részletek itt!
A cikket írta: Vsanya, 2011.01.03

oldalak: 1,2,