Az egyesület eseményei
Szilveszteri rapid dry tooling club nap
SZILVESZTERI RAPID DRY TOOLING CLUB NAP 2013. DECEMBER 31. A klub nap rendezője: Hámori Szikla-és Jégmászó Sportegyesület Ideje: 2013. december 31. kedd, 10.00 órától 15.00 óráig A klub nap célja: - versenyzési alkalom biztosítása - a dry tooling sportág népszerűsítése - az egyesületi közösségi élet élénkítése - az Új Év ünneplése Helyszín: Hámori Mászópark, Kis Fal Kategóriák: – FÉRFI, NÉHA DRY-OLOK KATEGÓRIA – NŐI KATEGÓRIA – DRY REMÉNYSÉG KATEGÓRIA – FÉRFI, EDZÉSBEN LÉVŐ KATEGÓRIA A... részletek itt!
A esemenyet írta: Kira, 2013.12.21

XXV. Hegymászó Triatlon
XXV. Hegymászó Triatlon 2012. szeptember 8. (szombat) 1988. október 15. (az első ilyen verseny) óta a Hegymászó Triatlon minden évben megrendezésre került. Az eddigi VERSENYEK TÖRTÉNETE ÉS EREDMÉNYEI. ELŐNEVEZÉS augusztus 27-től szeptember 1-ig. Esemény a FACEBOOKON. * * * * * * * * * * A verseny kiírása PDF formátumban innen letölthető. Versenykiírás Szeretettel várunk minden érdeklődőt és önmagát próbára tevőt Csobánka Oszoly alatti pihenőjéhez az idei... részletek itt!
A esemenyet írta: Kira, 2012.08.30

Factory Kupa 2012
sziasztok... szeptember első hétvégéjén következik a Nemtudomhanyadik Factory Kupa nehézségi sportmászó verseny Helye: Factory Sportaréna, Miskolc, Vasgyár Ideje: 2012. szeptember 4-5. Rendező: Factory Aréna Kategóriák: Mini Gyermek Serdülő Ifi B Ifi A Junior Nyílt Nevezési díj: Versenyengedéllyel rendelkezőknek a helyszínen: 1500huf Versenyengedéllyel nem rendelkezőknek eseti startengedély: +500huf Díjazás: Érem, Kupa, Oklevél, Kisebb ajándékok Lebonyolítás: Szeptember 1. Mini, Gyermek, Serdülő, Ifi B Ifi A, Junior, kategóriák versenye 08.00-tól Regisztráció 10.00-15.00 Selejtezők 17.00-20.00 Döntők 20.30-21.30 Gyorsasági verseny 22.00 Eredményhirdetés Szeptember 2. Nyílt kategória versenye 08.00-tól Regisztráció 10.00-18.00 Selejtezők 18.30 Eredményhirdetés Megközelíthetőség, szállás:... részletek itt!
A esemenyet írta: Kira, 2012.08.23

Trepnis találkozó
Tisztelt Sporttársak! Ahogy korábban már értesülhettetek, az idei Trepnis találkozó időpontja november 25-26-27. A helyszín most is a Szentléleki Turistaház lesz. A szervezett programok a Trepnis versennyel kezdődnek szombat délelőtt. A versengés idén a Krízisen zajlik majd. Aki emlékszik még a néhány évvel ezelőtti verseny hihetetlen időeredményeire, és azokat a saját szemével látta, bizonyára most is kíváncsi lesz az azóta felnőtt... részletek itt!
A esemenyet írta: Vsanya, 2011.10.27

Factory nehézségi magyar kupa forduló
A verseny ideje: 2011. október 8-9. Helyszín: Miskolc, Factory Aréna Nevezés: előnevezéssel www.herakles.hu/nevezes vagy a helyszínen Előnevezési határidő: 2011. október 3. Nevezési díj kategóriánként 1500 Ft, eseti rajtengedély 500 Ft, késedelmi díj utólagos nevezés esetén 500 Ft. A nevezés lezárása és a technikai értekezlet kezdete a korcsoport selejtezőjének kezdete előtt fél órával. Az izoláció zárása a korcsoport döntőjének kezdete előtt 30... részletek itt!
A esemenyet írta: Kira, 2011.09.22

oldalak: 1,2,3,4,